Arkistot kuukauden mukaan: elokuu 2016

”Sääntö-Suomi, eli kuinka sananvapaudella pyyhitään jo lattioita…”

Uutisissa tänään saanut lukea siitä, kuinka Sebastian Tynkkynen on joutumassa syytettyjen penkille kirjoitustensa vuoksi. Hän on julkaissut kärkeviä kommentteja koskien maahan muuttoa, ja jo maassa olevia muslimeja. Osaltaan kyseessä on faktaan pohjautuva ”ääneen ajattelu”, osaltaan ihmisen omaa fiilispohjaista mietintää. Kysymys onkin juuri siitä, että saako Suomessa enää sanoa ääneen mitä ajattelee? Jos on asioista erimieltä kuin vasemmista ja viherpeukalot, onko odotettavissa kutsua raastupaan? Mitä helvettiä tälle maalle on tapahtunut / tapahtumassa?

Joka viikonloppu jossain päin pk-seutua nämä ei-kantikset aiheuttavat ongelmia, heille ei riitä se että he aiheuttavat ongelmia valtiontaloudelle, he eivät osaa olla ihmisiksi, he eivät tajua lausetta ”Maassa maan tavalla”! Kaikki naiset kadulla ja baareissa on vapaata riistaa. Ei se nyt saatana noin voi mennä! Ei ole koskaan mennyt, eikä koskaan tule menemäänkään. Oman kädenoikeus on kiellettyä, saat kovemman tuomion kuin se joka sinun päällesi käy? Hei haloo, oikeesti? Miten menee noin niinku omasta mielestä?

Olkoon niin, mutta emme alistu…koskaan…!

Parin vuoden päästä tulee kuluneeksi satavuotta siitä kun tämä maa oli viimeksi jaettu kahteen leiriin, ja jotta yhteinen sävel löydettiin vaati se verisen sisällissodan, onko nyt tullut aika puhdistaa ilmaa jälleen samoin tavoin? Nousemalla aseisiin, ja katsomalla kumpi lopulta voittaa? Jos sananvapaus meiltä viedään, mikä on seuraava perustuslain pykälä joka vedetään tunkiolle?

Yhä edelleen moni ihminen kulkee sokeana kadulla, näkemättä ongelmia joita monikulttuurisuus tuo mukanaan. Mikä saatana saa ihmisen olemaan niin ”humaani” että antaa oman maansa ryvettyä, ja vielä onnellisena painaa päänsä iltaisin tyynyyn? Moni tuohon ryhmään kuuluva tosin kaveeraa matujen kanssa vastamielenosoitusten lisäksi sossun luukullakin, eli onhan heillä yhteisiä harrastuksia sentään, mutta ei se täysin voi selittää sitä, miksi jonkun mieli on niin vääristynyt että haluaa upottaa oman isänmaansa paskaan.

Moni ei ole mielipiteissään yhtä jyrkkä kuin minä, mutta on tuleva aika, jolloin ei ole ”harmaata” välimaastoa, on vain ”joko tai”. Olisi hyvinkin toivottavaa että asioista päättävät avaavat silmänsä ennen tuota todellisuutta, mutta alkaa olemaan myöhäistä.

”Koti, uskonto, ISÄNMAA!” SH!

-Hannu 8/8/2016